Szabadidős Szakág – Online Bírálat

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Szabadidős Szakág – Online Bírálat

2020.11.14.

Tisztelt Egyesületi Vezetők! Edzők!

Felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy a Magyar Lovas Szövetség Szabadidős Szakága meghirdeti hamarosan első Online Bírálatát.

Topsofton keresztül nevezhetnek a lovasok az értékelésre futószáras, díjlovas, ügyességi és ugró versenyszámokban. Utóbbi két kategória bírálata is stílusértékelés lesz. Részvételi díj 3000Ft/ program, illetve esetenként 6000Ft/start, ezt figyelemmel kell kísérni.

A részvételt jelentősen megkönnyíti, hogy az ismert, www.szabadidonevezes.hu oldalon kell neveznetek, ügyfélkapun felkínálja a rendszer az azonnali fizetést és emailben kell küldenetek a videókat.
A kiértékelés pontozólapokon történik, melyeket emailben kapnak vissza lovasok, az eredmény százalékban kerül feltüntetésre a szabadidonevezes.hu oldalon.

Ez a lehetőség kitűnő alkalmat kínál arra, hogy a téli hónapokban, ráadásul a szigorítások alatt saját környezetében mutassa be tudását ló és lovas kockázat nélkül. Remek gyakorlási lehetőség, megfelelő
motiváció és nem utolsó sorban pénztárca barát megoldás, mellyel nem célunk a versenyek kiváltása, sokkal inkább a fejlődés támogatása “több szem, többet lát” alapon. S a szemek tulajdonosai az első bírálaton:
Borossné Nagy Zsófia, Abai Pál, Prutkay Zoltán és Stróbl Dorottya.Tanácsaink:- érdemes mielőbb kipróbálnia az egyesület gyakorlatias szereplőjének, aki általában a nevezéseket intézi, a nevezést
  • a részvételi díjakat összegyűjteni és egy bankszámlaszámról, akár az egyesületéről fizetni (kisebb a hibalehetőség)
  • nem szabad az utolsó pillanatra hagyni a felvételt, aki nem rendelkezik fedett pályával, számolja bele az időjárás viszontagságait
  • BÁRMELY szakágban regisztrált lovas részt vehet bármely kategória értékelésében, hiszen NEM VERSENYről van szó, tehát egy díjugrató lovas fiatal lovával is részt vehet gyakorlásképpen az 50-60 stílusbírálatban.
  • mindig olvassátok el a számokhoz tartozó INFORMÁCIÓK menüpontot
  • a versenyiroda email címe: zbuban39@gmail.com, ha elakadtok, kérdezzétek bátran
  • külföldi lovasok is jelentkezhetnek
  • a felvételhez nem kell hivatalos kamerás, de egy jó minőségű mobiltelefon egy megfelelő pozícióban jó szolgálatot tehet
  •  próbáld ki magad, ha szükséged van a kellő motivációra a szürke hétköznapokon/ tanítványaidnak szeretnél önbizalmat adni/ kíváncsi vagy a fenti bírók véleményére/ szeretnéd fejleszteni magad.Várjuk a nevezéseket a www.szabadidonevezes.hu oldalon hamarosan!
Üdvözlettel,
Csilló Rita
Szabadidős Szakág

Részletek

Dátum:
2020.11.14.
Esemény kategória:
Esemény címkék:
Honlap:
www.szabadidonevezes.hu
BUY NOW