Továbbképzés a Felgyő és Térsége LSE szervezésében Horváth Balázzsal és dr Jármy Miklóssal

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Továbbképzés a Felgyő és Térsége LSE szervezésében Horváth Balázzsal és dr Jármy Miklóssal

2019.09.09.

A Felgyő és Térsége Lovas Egyesület 2019. 09. 13-15-i hétvégén továbbképzést rendez két neves és ismert magyar előadóval!

2019. 09. 13-án Dr. Jármy Miklós FEI állatorvos tart előadást. Az előadás témája a lovak versenyek előtti és utáni gyógyszeres kezelése és a gyógyszerek kiürülésének ideje és tiltott gyógyszerek ismertetése. Illetve bármilyen kérdés merül fel állatorvosi témában, azok feltétele és átbeszélése. A részvétel ingyenes!

2019. 09. 14-15. Horváth Balázs a többszörös magyar bajnok és a magyar díjugrató válogatott oszlopos tagja tart egy két napos edzést. Az edzések témája az ugrások közötti helyes távolságok, vonalak lovaglása, a lovak megfelelő állapotba hozatala. Részvételi díj: 3000 Ft / páros / nap.

A továbbképzés edzői továbbképzésnek is minősül, úgyhogy várják a ló nélkül érkező edzőket is!

A részvételi szándékot a felgyoestersege@gmail.com e-mail címre várják 2019. 09. 12-ig. Odaírva, hogy melyik továbbképzésen szeretnétek részt venni, illetve, ha Horváth Balázs edzésére jönnétek, tüntessétek fel a ló nevét és a páros képzettségi szintjét, hogy a csoport beosztást össze tudjuk állítani.

Kérlek Benneteket használjátok ki ezt a nagyon kedvezményes lehetőséget, hogy szakmailag gyarapodjatok! További részletek itt…

Részletek

Dátum:
2019.09.09.
Esemény kategória:
BUY NOW